Du finner oss samlokalisert med Fürst laboratoriet ved Dronningen gate 40, 2 etasje rett over Power butikken.  

For timebestilling ring gjerne til klinikken eller gå inn på Helsenorge.no. Helsenorge.no kan du enkelt både betille og avbestille timer (innen 24 timer før konsultasjonen). Der er det også mulig å starte e-konsultasjon med legene hvis du ønsker å komme i direkte kontakt med dem. 

NS: Dr. Allan Adrian vil være på ferie i februar og mars. Det er inngått samarbeidsavtale med Jordal Amfi fastlegekontor (Motzfeldts gate 10, 0187 Oslo, telefonnr 22080890) som vil bistå hans pasienter ved behov for fysisk konsultasjon. Dr. Adrian vil ellers være tilgjengelig på e-konsultasjon hvis det er saker som ikke krever fysisk undersøkelse og som ikke haster med svar. Han vil fortløpende svare på alle meldinger og max innen 3-5 arbeidsdager. Ved behov for øyelikkelig hjelp utenfor våre åpningstider ring legevakten eller 113. 

Vennligst legg merke til at det ikke er mulig å avbestille en akutt time. Ved manglende fremmøte vil det faktureres for konsultasjonen.

 

Det er mulig å avbestille en vanlig time på helsenorge.no, men husk at avbestillingen må skje senest 24 timer før konsultasjonen finner sted. Ved for sent avbestilling eller manglende fremmøte vil det sendes faktura for konsultasonen. 

Velger du videokonsultasjon på helsenorge.no vær klar over at vi dessverre ikke har video og det blir derfor en telefonkonsultasjon. Per idag er det dessverre ikke teknisk mulig å legge ut telefon-konsultasjon som valg på helsenorge. Du kan også be om telefon-konsultasjon ved å booke en vanlig time på helsenorge og skrive i kommentarfeltet at du ønsker å bli oppringt.

Besøksadresse

Atlas Medisinske Senter

Dronningens gate 40, 2 etasje

0154 Oslo

 

Kontaktinformasjon

Tlf. 22 47 30 10

Fax 22 47 30 11

TELEFONTID:
Dr. Terje Lie Blix Mandag – Torsdag: 08:00 – 10:00 og 13:00 – 14:00

Dr. Allan Adrian Mandag – Fredag: 08:30 – 10:00 og 12:00 – 14:00

For enklere timebestilling og e-konsultasjon bruk gjerne Helsenorge.no

 

Ved behov for lege utenfor våre åpningstider kontakt legevakten.

Ved øyeblikkelig hjelp ring 113.

© Siden er utviklet av Adrian Medical AS - alle rettigheter reservert