top of page

Du finner oss samlokalisert med Fürst laboratoriet ved Dronningen gate 40, 2 etasje rett over Power butikken.  

For timebestilling ring eller gå gjerne inn på Helsenorge.no. Helsenorge.no kan du enkelt både betille og avbestille timer (innen 24 timer før konsultasjonen). Der er det også mulig å starte e-konsultasjon med legen hvis du ønsker å komme i direkte kontakt med han. 

Vennligst legg merke til at det ikke er mulig å avbestille en akutt time. Ved manglende fremmøte vil det faktureres for konsultasjonen.

 

Det er mulig å avbestille en vanlig time på helsenorge.no, men husk at avbestillingen må skje senest 24 timer før konsultasjonen finner sted. Ved for sent avbestilling eller manglende fremmøte vil det sendes faktura for konsultasonen. 

Velger du videokonsultasjon på helsenorge.no vær klar over at vi dessverre ikke har video og det blir derfor en telefonkonsultasjon. Per idag er det dessverre ikke teknisk mulig å legge ut telefon-konsultasjon som valg på helsenorge. Du kan også be om telefon-konsultasjon ved å booke en vanlig time på helsenorge og skrive i kommentarfeltet at du ønsker å bli oppringt.

Besøksadresse
 

Atlas Medisinske Senter

Dronningens gate 40, 2 etasje

0154 Oslo

 

Kontaktinformasjon

Tlf. 22 47 30 10

TELEFONTID:
Mandag – Fredag: 09:00 – 10:00 og 12:00 – 14:00

For enklere timebestilling og e-konsultasjon bruk gjerne Helsenorge.no

Ved behov for lege utenfor våre åpningstider kontakt legevakten. Ved øyeblikkelig hjelp ring 113

© Siden er utviklet av Adrian Medical AS - alle rettigheter reservert

bottom of page